Untuk update terkini, sila layari facebook kami=)
www.facebook.com/dlarisboutique.online

Terima Kasih=)
Monday, 2 January 2012


Assalamualaikum semua(^_^)

Stok baru baju kurung,blouse dan jubah dah sampai. Qis tak boleh nak bagitau lagi bila update. Sebab akan ambil sedikit masa untuk letak gambar-gambar semua. Maybe dalam masa 1-2 minggu.
hehe..

Apa-apa pun, stok akan datang memang sangat cantik. Koleksi terkini 2012.
Kalau nak tahu update terkini D'Laris Boutique, anda boleh subscribe via email kat bahagian sidebar.

Nantikan okey!!


0 comments:

My Photo
merupakan sebuah perniagaan yang berdaftar di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia dengan no. pendaftaran KT0299276-W.D'Laris Boutique menjalankan operasi secara online buat masa sekarang. Butik kami akan dibuka di Kubang Kerian, Kelantan pada awal tahun 2012.

NUFFNANG ADS

Subscribe with Us

Follow us!

HOW TO ORDER

Click this button to order
-or-
email us your order details to :
( dlaris.boutique@gmail.com )
-or-
sms your order details to :
( 0199784600 - Qis )

We Accept Payment from :

Photobucket Photobucket Photobucket

Track Your Parcel

Exchange banner with us

Copy this code to your website to display our banner!Your banner will be displayed on this link below.

Advertise Here

Pot pet Pot Pet

Hot!!

BlogMalaysia.com

MalaysiaOnlineShoppingDirectory.com

web site hit counter
Our Unique Visitors